Fauna en flora in beeld brengen: zo ga je van start

Wi je graag beginnen met natuurfotografie? Tijdens een lezing van Billy ontdek je er alles over. Bij hem begon alles bij zijn passie om te observeren. Hij wou in de eerste plaats vastleggen wat hij zag. Gaandeweg groeide zijn kennis over fotografie en probeerde hij nieuwe technieken uit… Hij ging ook op stap met professionele fotografen om zijn kennis van fotografie grondig bij te schaven. Een absolute aanrader! Vandaag houdt Billy ervan zijn grenzen te verleggen en zijn eigen stijl verder te ontwikkelen. Tijdens zijn lezing hoor je hoe zijn fotografie is geëvolueerd en welke basistechnieken hij toepast. Dit zijn mogelijke onderwerpen:

 

  • NATUURFOTOGRAFIE: van compact tot digitale reflex (20 min. – 1,5 u.)
  • OP STAP IN BELGIË (20 min. – 1,5 u.)
  • STRUCTUUR BRENGEN IN JOUW REISFOTOGRAFIE (20 min. – 1,5 u.)
  • EEN VERHAAL VERTELLEN MET DE CAMERA (20 min. – 1,5 u.)

 

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden! Is er een onderwerp dat bij de andere lezingen aan bod komt en dat je boeit op fotografisch vlak? Ook dat kan. Contacteer Billy voor jouw specifieke vragen. Vind je niet direct wat je zoekt of ben je eerder op zoek naar een hoogkwalitatieve (maar laagdrempelige) lezing door een beroepsfotograaf? Dan verwijzen we graag naar de fotografen in het STARLING-team:

Of ben je eerder geïnteresseerd in een workshop natuurfotografie? Kijk dan zeker eens op de websites van Bart, Jeffrey en andere STARLING-fotografen. Zij hebben een mooi aanbod aan workshops en zullen je met veel plezier verder helpen.

Wat kan je verwachten van een lezing door Billy?

In overleg met de organisator spreken we de duur en de inhoud van de lezing af. We kunnen zowel een luchtige lezing geven als een inhoudelijke lezing over de technieken van de fotografie. Voor deze lezing rekenen we 150 euro en een kilometervergoeding (0,3460 euro/kilometer) aan.

 


 

BEKIJK ALLE DIENSTEN

 

Soms zijn wilde Vossen tam, héél tam. Hier stonden we met een groep van 7 personen te genieten in the middle of nowhere. © Billy Herman
De eerste kennismaking met RAW beelden... © Billy Herman
Ondanks het veel te sterk onderbelicht beeld, zit er toch nog heel wat informatie in de foto. © Billy Herman
Vuursalamander op stap tijdens de nacht. © Billy Herman
Naast vogelfotografie is er ook aandacht voor landschap- en macrofotografie in Lac du Der. © Billy Herman
Morinelplevier laat zicht prachtig benaderen. © Billy Herman
Een foto is snel mislukt. Zie jij wat er hier fout is? © Billy Herman