Wil jij graag één van mijn beelden kopen? Dat kan!

Alle beelden die je vindt op mijn website, kan je bij jou aan de muur hebben. Je bepaalt zelf welk beeld je wil aankopen en hoe het er uit moet zien. Maar… Billy houdt het graag exclusief en uniek! Daarom is elk beeld maar 1 keer te koop als je het wil printen in groter formaat. Op deze manier ben je zeker dat het werk van Billy enkel en alleen voor jou bestemd is.

Wat kan je verwachten?

Je bepaalt zelf in overleg met Billy welk beeld, welk type bewerking en welke uitvoering je graag in huis of op kantoor ziet. Er zijn tal van mogelijkheden! Voorbeelden van uitvoeringen vind je op Whitewall of Authentic. Zo ben je zeker van een product dat helemaal op jouw maat is. Denk je nog aan iets anders? Dan kunnen we ook een volledig nieuw project voor jou opstarten! Vraag gerust meer informatie aan Billy. Dit mag je verwachten:

 

  • Je betaalt 750 euro incl. btw voor de foto, excl. onkosten voor de fotograaf in geval van transport voor de bespreking (kilometervergoeding van 0,3460 euro/km).
  • Bij de print ontvang je een getekend klein ingekaderd exemplaar waarin het verhaal achter het beeld in detail wordt beschreven.
  • De print zelf en eventuele extra kosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

 


 

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Bimla. Een 16-jarig Nepalees meisje die stenen kapt voor wegenbouw om te leven. © Billy Herman